Welkom op de site van de Lommelse Vliegervrienden.mega rotor

De lommelsevliegervrienden is een feitelijke vereniging waar binnen het volledige gamma van windvliegeren ( kiten ) kan beoefend worden.Of je nu liefhebber bent van, éénlijners , trickvliegers of powerkites ( zowel buggyers , flyboarders of gewoon voor de fun ) iedereen kan bij ons terecht.Sinds 2005 is onze vereniging erkent door Lazef (landelijke zeilwagen federatie ) waardoor onze powerkiters (formule 2) tegen lichamelijke ongevallen zijn verzekerd en de buggyrijders hun buggynummer kunnen laten registreren. 
Ons terrein bevind zich op het einde van de Balendijk te Lommel.( waar de windmolens staan )
Ook de homespot van Stormsquad ( powerkite-afdeling ) kan je hier vinden, met het al veelvuldig gebruikte forum en een voorstelling van de riders.
Verder kan je alles terugvinden betreffende het lidmaatschap, verzekering, terreinreglementen, ...
Veel surfplezier,
Het bestuur.

 

lidgeld 2015


Beste leden ,

 

Het jaar is alweer bijna voorbij, 2015 staat voor de deur. Dat betekent ook dat we onze jaarlijkse rekening van de lidgelden kortelings gaan rondsturen.

 

In de loop van de maand december zullen jullie een mail krijgen om het lidgeld voor 2015 over te schrijven. Het lidgeld dient betaald te worden voor 15 januari. We zijn genoodzaakt om de leden die dan nog niet betaald hebben te schrappen. Voor elk lid dat eind januari op onze lijst staat moeten wij , LVV immers lidgeld betalen aan de federatie.

 

Indien je eventueel beslist om te stoppen met kiten, mag je dit laten weten aan ons secretariaat , dan kunnen wij u al schrappen van onze ledenlijst. Gelieve ook eventuele wijzigingen , adres , émail,...... zo snel mogelijk te laten weten aan ons secretariaat.

 

Vriendelijke groeten,

Bestuur LVV / STORMSQUAD

 

 

facebook


Sinds heden hebben we ook een facebook pagina,door op het duimpje te klikken kom je op onze facebook pagina.

 

 

 Foto's 2013


Fotoalbums van onze activiteiten in 2013

 

 

 

Meer foto's kijk op onze foto & videopagina.

 


Prikbord

 

Welkom vliegeraars!

2014

Aandacht clubleden ,

let bij vries weer op voor ijs dat van de windmolens valt.

Belangrijk !!!!:

Mogen wij u vragen om eventuele adreswijzigingen of nieuwe é-mailadressen door te geven aan ons secretariaat ; dit kan met een eenvoudig mailtje naar volgend adres : lommelsevliegervrienden @hotmail.com. Zodat wij de nodige informatie over onze club , naar het juiste adres kunnen verzenden.
Groeten van de bestuursploeg.
lidmaatschap 2014sport door mutualiteit

Niet te missen !!!!!


Nieuwe agenda

Kalender 2014

Downloads

 

een keer proberen !!intresse in deze sport ?